Limitarea raspunderii pentru livrare

 
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania. Sistem Fiscal isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
 
Sistem Fiscal isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Sistem Fiscal care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
 
Livrarea gratuita se aplica produselor care au specificat acest lucru in site.
Livrarea produselor se va face in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii de catre un agent de vanzari. In cazul in care plata produsului se va face prin banca, livrarea produsului se va face in maxim 24 de ore de la confirmarea platii
 
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Limitarea raspunderii pentru plata
 
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:
  • in avans, prin transfer bancar sau depunere de numerar in contul nostru; trebuie trimisa dovada platii prin mail , altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa virarea integrala a contravalorii in contul:
    RO42 RNCB 0722 1296 8560 0001.
  • la livrarea produselor: Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe factura fiscala ce va fi prezenta intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului. In cazul in care in acest plic nu gasiti factura fiscala aferenta comenzii coletului aveti obligatia de a returna coletul agentului societatii de curierat,sau agentului Sevice Case . Sistem Fiscal suportind in integralitate costurile de transport aferente comenzii.
  • Dovada platii trebuie trimisa catre: www.sistemfiscal.ro la adresa de e-mail:office@sistemfiscal.ro Altfel livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul RO42 RNCB 0722 1296 8560 0001. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Info Footer


Coş  

Nici un produs

0,00 Lei Livrare
0,00 Lei TVA
0,00 Lei Total

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0726.420.695

0733.230.145

0726.751.027

0733.231.388

0733.237.702