Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile din “Termeni si conditii” inainte de plasarea unei comenzi pe acest site. Daca sunt necesare informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa office@sistemfiscal.ro.
Website-ul Sistem Fiscal, este dezvoltat si este proprietatea ALI ELECTRONICS CASH SYSTEMS S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J40/11629/2012, CUI: RO 30765080.
Sistem Fiscal este un magazin online iar produsele aflate pe site-ul nostru pot fi achizitionate completand formularele existente in website. Pentru a va putea informa asupra ulimelor noutati va recomandam sa va creati un cont de utilizator al magazinului.
Prin accesarea site-ului Sistem Fiscal utilizatorii accepta termenii si conditiile de utilizare a site-ului, realizandu-se un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate.
ALI ELECTRONICS CASH SYSTEMS S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si a modifica acest document, fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul, prin actualizarea prezentei paginii.

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 14.00 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat in pagina de produs.
Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-48 ore.

IMPORTANT

Confirmarea comenzii dumneavoastra va fi realizata in urma unui apel telefonic din partea unuia din reprezentantii ALI ELECTRONICS CASH SYSTEMS S.R.L. .
Conform legislatiei in vigoare, persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani nu pot plasa comenzi.
In cazul platii prin Transfer bacar sau plata cu fila cec, produsele se vor livra numai dupa ce banii au intrat in contul firmei.
In cazul transportului cu un curier, plata transportului se v-a face la destinatie de catre cumparator.

Copyright-ul şi utilizarea materialelor

 
Continutului acestui site web este dreptul exclusiv a :Sistem Fiscal, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi.
 
Sistem Fiscal poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
 
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.Sistem Fiscal nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.
 
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul:
  • Sistem Fiscal de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
  • Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
 
Site-ul Sistem Fiscal poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Sistem Fiscal nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca:Sisem Fiscal nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
 
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca:Sistem Fiscal nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
 
 
Limitarea responsabilitatii Sistem Fiscal
 
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Sistem Fiscalnu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube , rezultand din:
  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului.
  • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra.
  • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului.
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
 
  • utilizarea serviciilor site- ului Sistem Fiscal se face pe propria raspundere.
  • Sistem Fiscal nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
  • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Sistem Fiscal se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

Informaţii oferite ca atare

 
Informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare, iar Sistem Fiscal nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fără a se limita la garanţiile implicite ale comerciabilităţii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. Sistem Fiscal nu dă nici un fel de reprezentări sau garanţii în legătură cu integralitatea, acurateţea, oportunitatea, disponobilitatea, funcţionalitatea şi acordul legilor aplicate. Utilizând acest site, acceptaţi riscul ca informaţiile să fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfacă nevoile şi cerinţele dumneavoastră.

Info Footer


Coş  

Nici un produs

0,00 Lei Livrare
0,00 Lei TVA
0,00 Lei Total

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0726.420.695

0733.230.145

0726.751.027

0733.231.388

0733.237.702