WWW.SISTEMFISCAL.RO

ALI ELECTRONIC CASH SYSTEMS S.R.L.

S.C. ALI ELECTRONIC CASH SYSTEMS S.R.L.,firma tanara infintata in anul:2012 alcatuita dintr-o echipa tanara dar cu experienta, energica si hotarata sa satisfaca toate nevoile si cerintele clientilor in domeniul:

APARATELOR DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE

  • echipamente fiscale: case de marcat si imprimante fiscale
  • echipamente de plati: PIN Pad, countertop, payment PDA, wireless, satellite terminals, web POS
  • echipamente periferice: cantare electronice, cititoare de coduri de bare, dispozitive GPRS, imprimante, sertare de bani, role, monitoare, sisteme POS, drivere de comunicatie, software - aplicatii pentru magazine
  • servicii de service, prin intermediul un contract de service valabil pentru toate produsele (case de marcat, imprimante fiscale, echipamente de plati, precum si echipamente periferice)

S.C. ALI ELECTRONIC CASH SYSTEMS S.R.L. va ofera solutii complete hardware si software pentru afacerea dvs la cele mai avantajoase preturi impreuna cu servicii complete, prompte si de calitate.

Apeland la serviciile noastre prin:www.sistemfiscal.ro va indrumam catre alegerea produselor optime !
Puteti alege dintr-o gama variata de case de marcat, cantare electronice (cantare comerciale, cantare de laborator, cantare cu imprimanta de etichete, cantare platforma, cantare de bijuterii), cititoare coduri de bare, sisteme POS, imprimante (imprimante fiscale, imprimante de departament, imprimante etichete coduri de bare) programe de gestiune (pentru magazine sau restaurante), touchscreen-uri, cititoare carduri, masini de numarat bani, precum si alte produse, iar cu ajutorul cosului de cumparaturi puteti afla costul total al investitiei si trimite comanda.

La achizitionarea acestora va asiguram suportul tehnic si instruirea personalului.

Info Footer


Coş  

Nici un produs

0,00 Lei Livrare
0,00 Lei TVA
0,00 Lei Total

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0726.420.695

0733.230.145

0726.751.027

0733.231.388

0733.237.702