Cum comand produse de pe Sistem Fiscal?

Pasii pentru comandarea produselor sunt foarte simpli:

„ADAUGA IN COS”

Numar de produse pe care le puteti achizitiona: Nelimitat

Cand sunteti in pagina de prezentare a produsului, apasati butonul „Adauga in cos”. Pentru a putea finaliza comanda este necesara utilizarea/crearea unui cont de client.

Adauga In CosPlateste

- In cazul in care nu aveti cont pe site-ul Endra

Accesati in partea dreapta sus linkul “Autentificare” apoi in caseta “Creeaza contul tau” introduceti adresa de e-mail valida.

Autentificare

Dupa completarea adresei de e-mail si a datelor personale in fereastra corespunzatoare contului dumneavoastra veti primi corespondenta de la site-ul endra.ro pe adresa indicata. Datele solicitate vor fi utilizate exclusiv pentru scopul declarat de a inregistra adresa de livrare si de facturare alese de dumneavoastra . Aceste date nu for fi facute publice si nu vor fi instrainate catre terti. Completand datele personale nu sunteti automat inscris in baza de date Newsletter pentru aceasta trebuie sa va inscrieti personal.

Trebuie sa completati toate datele referitoare la modalitatea de plata, modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra si sa urmati pasii corespunzatori pentru a finaliza comanda dumneavoastra.

- In cazul in care aveti cont pe site-ul Endra

Puteti continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda apasand butonul“COS” prezent in partea dreapta sus.

Se va deschide fereastra “SUMAR COS CUMPARATURI” in care puteti viziona produsele din cosul de cumparaturi, puteti modifica numarul de exemplare ale produselor pe care doriti sa le achizitionati si de asemenea puteti vedea suma totala de plata incluzand taxele de transport.

In cazul in care aveti un Cupon de reducere puteti introduce codul acestuia in zona de jos a ferestrei.

Puteti continua cumparaturile sau puteti finaliza comanda apasand butonul “Inainte” prezent in partea dreapta jos.

Se va deschide fereastra “ADRESE” in care exista inregistrarile magazinului asupra adreselor de livrare si, daca este cazul, o adresa diferita pentru facturare.

Datele dumneavoastra personale sunt deja inregistrate in sistemul informatic al magazinului virtual astfel incat, daca aveti de facut modificari trebuie doar sa operati schimbarile in campurile dorite (de exemplu: daca doriti o alta adresa de livrare decat cea valabila pentru facturare).

De asemenea puteti adauga eventuale comentarii.

Puteti reveni la ferestrele anterioare sau puteti merge mai departe apasand butonul “Continua”

Plateste

Se va deschide fereastra “TRANSPORT” in care puteti opta pentru una din modalitatile de livrare. Selectati metoda de curierat corespunzatoare zonei de livrare aleasa in pasii anteriori.

Va rugam sa cititi si sa bifati acceptul dumneavoastra fata de Termenii si conditiile de utilizare a website-ului Sistem Fiscal

Transportatori

Apasati butonul „Continua” si alegeti metoda de plata.

Plata

Dupa alegerea metodei de plata puteti finaliza plata si comanda este plasata. Veti fi contactat in scurt timp de un operator Endra pentru stabilirea ultimelor detalii.

Confirmare

Info Footer


Coş  

Nici un produs

0,00 Lei Livrare
0,00 Lei TVA
0,00 Lei Total

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0726.420.695

0733.230.145

0726.751.027

0733.231.388

0733.237.702